nieuws

Vakjury voor derde SportGala Zwolle compleet

Jeroen Dubbeldam
Jeroen Dubbeldam
Meerdere topsporters uit de regio maken deel uit van de vakjury die onder andere de sportman en sportvrouw van Zwolle kiezen tijdens het derde SportGala Zwolle dat eind volgend maand wordt gehouden.
Wethouder Piek is opnieuw de voorzitter van de vakjury. Hij wordt geflankeerd door tal van (oud-)topsporters en mensen uit de topsport. Onder anderen voormalig toproeier Nico Rienks, topruiter Jeroen Dubbeldam en voormalig toproeister Ellen Meliesie maken deel uit van de jury. Maar ook assistent-trainer van Ajax Hennie Spijkerman, Teun Bouwhuis van het Zwolse Halve Marathon Festival en Jan van Ommen van de Ster van Zwolle maken deel uit van de vakjury.
De stem van de vakjury telt voor twee derde mee bij het bepalen van de winnaars in de verschillende categorieën. De stem van het publiek telt voor een derde mee. Tot en met 23 december kan iedereen zijn of haar favorieten nog aandragen via de website van het sportgala. Er kunnen kandidaten worden aangedragen in de categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, sportcoach, sporter met een beperking, sportvrijwilliger, sportstimuleringsprijs en sportiefste schoolinitiatief.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.