nieuws

Ondanks verbod toch fans Feyenoord in Polman Stadion in Almelo

Ondanks boycot zitten er toch Feyenoordsupporters in het Polman Stadion
Ondanks boycot zitten er toch Feyenoordsupporters in het Polman Stadion
Ondanks dat Feyenoord de buscombi voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo vanavond boycot, zitten er tientallen supporters van Feyenoord in het Polman Stadion.
De supporters uit Rotterdam hebben groene rookbommen afgestoken en volgens bezoekers zijn Feyenoordliederen overal te horen in het stadion. In het stadion heerst een onrustige sfeer. De fans uit Rotterdam zitten verspreid over enkele vakken tussen de fans van de thuisploeg. Stewards proberen de dreigende situatie in de hand te houden.
De supporters van Feyenoord konden via de officiële kanalen niet aan kaarten komen. De Rotterdamse clubleiding ging niet akkoord met de verplichte buscombi-regeling, die de burgemeester van Almelo had opgelegd. Daardoor is het 'veilige' uitvak in het stadion volledig leeg. De Rotterdamse fans zijn waarschijnlijk op de zwarte markt toch aan tickets gekomen voor het duel, met als groot nadeel dat ze nu tussen de fans van Heracles Almelo de wedstrijd bekijken.
Eerder vanavond hield de politie op verschillende toegangswegen al auto's aan om te voorkomen dat supporters op eigen gelegenheid naar het stadion gingen, aldus verschillende mensen op Twitter. De politieactie lijkt weinig succesvol.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.