nieuws

Nominaties Overijsselse Sportverkiezingen bekend

Overijsselse Sportverkiezingen 2013
Overijsselse Sportverkiezingen 2013
Vanmiddag zijn in het Radio Oost-programma Afslag Oost de nominaties bekend gemaakt voor de Overijsselse Sportverkiezingen 2013. De verkiezing van de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar wordt ook dit jaar georganiseerd door de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia en de regionale omroep RTV Oost.
De nominaties werden wereldkundig gemaakt door de chef sport Henk van Schuppen van De Twentsche Courant Tubantia, sportjournalist Herman Nijman van De Stentor en chef sport Frans Leushuis van RTV Oost. Van vrijdag 20 december 2013 tot en met zaterdag 11 januari 2014 kan het publiek een stem uitbrengen via een speciale stem-app: www.rtvoost.nl/stemmen. De nominaties zijn:

Sportvrouw:

Rachel Klamer (Denekamp) - Triathlon
Kirsten Wild (Zwolle) - Wielrennen
Jorien ter Mors (Enschede) - Short-track

Sportman:

Michel Mulder (Zwolle) - Schaatsen
Peter Mullenberg (Almelo) - Boksen
Jan Smeekens (Raalte) – Schaatsen

Sportploeg:

FC Twente Vrouwen (Enschede) - Voetbal
Go Ahead Eagles (Deventer) - Voetbal
Landstede Volleybal (Zwolle) – Volleybal
Sercodak/Dalfsen (Dalfsen) - Handbal
De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2013 worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 12 januari. RTV Oost organiseert die dag in samenwerking met De Twentsche Courant Tubantia en De Stentor in de studio van RTV Oost in Hengelo een feestelijke uitreiking waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de ‘Jaap Stam Award 2013’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt. De uitreiking is via een livestream op rtvoost.nl te volgen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.