nieuws

Oud en Nieuw bij TV Oost

Oud en Nieuw bij TV Oost
Oud en Nieuw bij TV Oost
TV Oost heeft tijdens de jaarwisseling een aangepaste programmering met een aantal speciale programma’s. Onderstaand vindt u een kort overzicht. Meer informatie en het complete programmaoverzicht zijn te vinden op rtvoost.nl.

Helligen Hendrik ‘VOT!’

Oudejaarsavond kunt u bij TV Oost om 22.20 uur kijken naar de theatershow VOT! Van Helligen Hendrik. Hendrik moet er aan geloven: hij gaat kamperen, door zijn echtgenote Marie beschouwd als de hoogste vorm van romantiek. De nurkse cabaretier raast en foetert alle frustratie van zich af. Helligen Hendrik ‘VOT!’ wordt op Nieuwjaarsdag herhaald om 10.45 uur.

RTV Oost Oktoberfeest

Met een registratie van het RTV Oost Oktoberfest in de Evenementenhal Hardenberg gaat RTV Oost direct na middernacht het nieuwe jaar feestelijk en bruisend in. Lange tafels, grote glazen und viele gute Laune, dat is waar we 2014 mee verwelkomen! Met artiesten als De Grenslandkapel, Die Freddy Pfisterband, Romy aus Bayern, Z3 Die drei Zillertaler, Günter Sturm, Die Zillertaler Haderlumpen, Ohne Gewähr, Da Zillertaler und die Geigerin en het Moove Showballet.

RTV Oost Nieuwjaarsduik Wierden

Op woensdag 1 januari is de RTV Oost Nieuwjaarsduik in recreatievijver Het Lageveld bij Wierden vanaf 12.30 uur live te zien bij TV Oost. De deelname is gratis maar kom op tijd want vol = vol! Heb jij ook genoeg lef om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse duik? Doe dan mee! Groepen vanaf 5 personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch zijn uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaan maken kunnen de prijs van € 250 winnen die RTV Oost beschikbaar stelt voor de gekst uitgedoste groep.

Ancora: Vrij als de wind

Op Nieuwjaarsdag is bij TV Oost de muziekspecial ‘Ancora: Vrij als de wind’ te zien. In deze special zijn 13 prachtige liedjes te horen, vergezeld met 13 clips. Op de lange reis van Ancora komen er diverse muzikale gasten aan boord. Kathy Kelly van The Kelly Family, John Sheahan van The Dubliners en Jan Keizer welke laatst genoemde samen met zijn zoon Louis ook tekende voor de teksten. ‘Ancora: Vrij als de wind’ is woensdag 1 januari bij TV Oost te zien om 17.20 uur en wordt elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.