nieuws

Rekeningnummer voor noodhulp gedupeerden brand Deventer

Brand Deventer
Brand Deventer
De stichting Eagles4Deventer heeft het rekeningnummer van de stichting beschikbaar gesteld voor mensen die geld willen overmaken voor noodhulp aan gedupeerden van de brand vrijdagmorgen in Deventer. 15 mensen raakten hun huis kwijt, 25 kunnen tijdelijk niet terug naar huis.
De stichting is verantwoordelijk voor de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles. Mensen die willen helpen kunnen tot 5 januari hun gift overmaken op het ING/Giro-rekeningnummer 4 van Stichting Eagles4Deventer onder vermelding van "noodhulp". De vermelding is nodig zodat alle noodhulp ook echt bij de gedupeerden terecht komt.

Ook andere hulp

Eerder kwam de stichting 'Arme kant van Deventer' al in actie voor de gedupeerden van de brand. Zo is er meteen een geldinzamelingsactie gestart, onder meer op de Brink in Deventer. Gedupeerden kunnen bij de stichting aangeven wat ze snel nodig hebben. De stichting kijkt dan of dat betaald kan worden met het geld uit de giften.
Bij voldoende belangstelling wil de stichting ook nog iets voor de gedupeerden organiseren. Het gaat dan om een samenzijn of kerstborrel op dinsdag 24 december rond 19.00 uur. Mensen die hieraan mee willen doen, kunnen dit ook kenbaar maken bij de stichting. Wie wil helpen kan een e-mail sturen naar hanedev@hotmail.com.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.