Landstede Basketbal eenvoudig langs Matrixx Magixx

Landstede Basketbal heeft de laatste wedstrijd van 2013 winnend afgesloten. De ploeg van trainer Herman van den Belt won in eigen huis met 89-68 van Matrixx Magixx.
De bezoekers uit Wijchen waren in het eerste kwart gewaagd aan Landstede Basketbal. Na tien minuten officiële speeltijd leidde Matrixx Magixx zelfs met 17-19. In het tweede kwart stelde Landstede Basketbal orde op zaken, waardoor de Zwollenaren met een voorsprong van tien punten gingen rusten. In het tweede bedrijf van de wedstrijd kwam de overwinning niet meer in gevaar. Na het derde kwart leidde Landstede met 60-46.
In het vierde kwart liep de thuisploeg zelfs uit naar 89-68, waardoor Landstede na twee nederlagen op rij weer een overwinning boekte. Op 5 januari hervat Landstede de competitie met een thuiswedstrijd tegen GasTerra Flames.