nieuws

Hendrik hellig ut joar oet...

Helligen Hendrik - VOT!
Helligen Hendrik - VOT!
Oudejaarsavond kunt u bij TV Oost kijken naar de theatershow VOT! Van Helligen Hendrik. De nurkse cabaretier raast en foetert alle frustratie van zich af. Niet voor niets, want de immer chagrijnige oosterling gaat, gedwongen door zijn vrouw Marie, op vakantie. Tot zijn afschuw moet hij twee weken bivakkeren in een bungalowtent op camping de Konijnenheuvel in Brabant, met alle gevolgen van dien.
Hendrik krijgt alras ruzie met alles en iedereen, zoals bijvoorbeeld campingmascotte 'Stampertje'. Het huppelende manshoge konijn irriteert hem tot in het diepst van zijn vezels. De opgekropte korzeligheid leidt uiteindelijk tot een ongekende vulkaanuitbarsting, waarbij Hendrik tekeergaat als nooit te voren. Mensen met een overvloed aan tatoeages, musicalsterren, paarden en geëmancipeerde vrouwen: ze kunnen allemaal de volle laag verwachten. In deze show wordt Hendrik wederom bijgestaan door zijn collega, steun en toeverlaat Schoffel-Getje. Deze simpele ziel blijkt ook ditmaal weer over onvermoede talenten te beschikken.
Helligen Hendrik 'VOT!' wordt op oudejaarsavond om 22.20 uur uitgezonden. Op Nieuwjaarsdag wordt de show herhaald om 10.45 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.