nieuws

Geld en goederen voor gedupeerden brand Deventer

Grote schade na brand Deventer
Grote schade na brand Deventer
Op het gironummer dat beschikbaar is gesteld voor de gedupeerden van de brand in Deventer, is tot nu toe 180 euro gestort. Daarnaast zijn goederen beschikbaar gesteld, zoals een bank, speelgoed, kinderkleding en servies. Verschillende horecagelegenheden stellen ook eten beschikbaar.
Het gironummer is beschikbaar gesteld door de stichting Eagles4Deventer. De stichting is verantwoordelijk voor de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles. Mensen die willen helpen kunnen tot 5 januari hun gift overmaken op het ING/Giro-rekeningnummer 4 van Stichting Eagles4Deventer onder vermelding van "noodhulp". Via het e-mailadres hanedev@hotmail.com kunnen mensen die spullen beschikbaar stellen zich melden. Een inzamelingsactie, die een dag na de brand spontaan werd opgezet, leverde al zo'n 1600 euro op voor de gedupeerden.
Een week geleden, op vrijdagochtend, brak brand uit in de Grote Overstraat in het centrum van Deventer. De brandweer rukte massaal uit maar kon niet voorkomen dat drie panden werden verwoest en 15 bewoners hun huis kwijt raakten. De brand brak door onbekende oorzaak uit in een shoarmazaak.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.