nieuws

Lookalike uit De Lutte stopt ermee als Michael Schumacher overlijdt

Frank Saasen uit De Lutte stopt als lookalike van Michael Schumacher als Michael zijn skiongeluk niet overleeft. Dat zei Frank vanmorgen op de radio bij Omroep Brabant.
Frank is al zeventien jaar professioneel lookalike van oud-Formule 1-coureur Michael Schumacher. Hij wordt als lookalike over de hele wereld gevraagd om op te treden als Michael. Hij is op dit moment in Londen. Daar hoorde hij ook het nieuws over het ernstige skiongeluk.

Schedeltrauma

Michael Schumacher vecht voor zijn leven in een ziekenhuis in Grenoble nadat hij zondagmorgen ten val was gekomen tijdens het skiën. Schumacher heeft een huis in Frans skigebied. Vanmorgen werd duidelijk dat hij voorlopig in coma wordt gehouden. Hij heeft een schedeltrauma opgelopen en is inmiddels twee keer geopereerd.
Saasen is behalve lookalike ook een groot fan van Schumacher. Hij leeft net als alle andere fans in de wereld erg mee met hem. Hij doet voorlopig sowieso geen klussen als Schumacher. Dat kun je niet maken, vindt Saasen. Hij hoopt dat Schumacher er goed uit komt. Mocht hij het niet overleven, dan stopt Saasen als lookalike uit respect.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.