nieuws

Droom komt uit voor Bert van Losser met overname café De Tijd in Rijssen

"Ik heb het regelmatig met mensen over gehad om een kroeg te openen. En opeens kwam dat moment". Een droom is uitgekomen voor Bert van Losser, presentator bij RTV Oost, nu hij eigenaar is van café De Tijd in Rijssen. "Ik vind het een heel mooie uitdaging".
Gisteren maakte Van Losser bekend dat hij het café overneemt. "Ik heb als kleine jongen twee dromen gehad: ik wilde bij de radio en ik wilde diskjockey worden. Ik werk nu voor de radio en ik heb inmiddels in alle zalen in Overijssel wel gedraaid". En nu begint hij dus zijn eigen danscafé.

Niet zelf achter de tap

Van verschillende mensen krijgt Van Losser de vraag of hij stopt bij RTV Oost, maar daarover hoeft niemand zich zorgen te maken. Een avond achter de tap en de volgende ochtend het radioprogramma Klaar Wakker presenteren is echter niet de bedoeling. "Ik ga zelf niet achter de bar staan, daar heb ik heel goed personeel voor. Ik ga op vrijdag- en zaterdagavond doen waar ik goed in ben: plaatjes draaien en mensen vermaken". Medio januari gaat De Tijd dicht voor een verbouwing. "In februari wordt danscafé De Tijd heropend door mijn goede vriend René van der Gijp".

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.