nieuws

Menselijke resten De Lutte van vrouw, politie sluit misdrijf uit

Na de eerste onderzoeken naar de menselijke resten die donderdag zijn gevonden op en bij een parkeerplaats langs de A1 bij De Lutte, kan een misdrijf worden uitgesloten. Dat meldt de politie vrijdagmiddag. De menselijke resten bestonden uit lichaamsdelen van een vrouw, vermoedelijk afkomstig uit Duitsland.
De politie heeft een vermoeden van de identiteit van de vrouw, maar moet nog een DNA-test doen om zekerheid te krijgen. Ook moet familie in Duitsland nog ingelicht worden.
Onduidelijk is nog hoe de resten op en bij de parkeerplaats terecht zijn gekomen. Daar wordt nog wel onderzoek naar gedaan. De politie sluit zeker niet uit dat de vrouw is aangereden en dat de resten op of onder een voertuig hebben gezeten. Volgens een woordvoerder richt het onderzoek zich nu op de identiteit van de vrouw en wordt daarna pas de betrokkenheid van een eventueel voertuig onder de loep genomen.
Volgens de Grafschafter Nachrichten is er mogelijk een verband tussen de gevonden lichaamsdelen bij De Lutte en een ongeval ten oosten van Hannover.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.