nieuws

Chaos in ochtendspits bij Hengelo en Enschede

Er is veel verkeersoverlast op en rond de A35 bij Hengelo en Enschede. Daar is een aantal ongelukken gebeurd, waardoor files zijn ontstaan.
Op de A35 ter hoogte van de afslag Hengelo-Zuid zijn vijf auto's op elkaar gebotst. De oorzaak is nog niet bekend. Door het ongeluk is een lange file ontstaan op de snelweg tussen Enschede en Hengelo-Zuid. De linkerrijstrook is tussen Hengelo-Zuide en Delden afgesloten voor verkeer.
Op de Westerval in Enschede, de toegangsweg naar de A35, zijn vlak bij elkaar twee ongelukken gebeurd. Ook daarbij zijn meerdere auto's betrokken. De ongelukken vonden tussen de Parkweg en de afslag Afinkstraat plaats.
Op de A1 tussen Oldenzaal en Hengelo zijn tussen de afrit naar de Ikea in Hengelo en de spoortunnel meerdere auto's op elkaar gebotst. Door het ongeluk stond er een lange file tussen Oldenzaal en Hengelo. Rond 09.45 uur was de weg weer vrij.
Door onbekende oorzaak ontstond er op de A35, van Almelo naar Enschede, tussen knooppunt Azelo en knooppunt Buren een file van een paar kilometer. Voor zover bekend is daar geen sprake van een ongeluk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.