nieuws

Na dertien jaar eindelijk winst voor Go Planet Enschede

De exploitant van de Go Planet Expo Hall heeft het afgelopen jaar winst gemaakt. Dat is voor het eerst in het 13-jarige bestaan van de uitgaansboulevard in Enschede.
Exploitant Dennis Verdriet is blij dat hij al na een jaar zwarte cijfers heeft weten te schrijven. Hij nam het stokje over van een lange rij minder fortuinlijke exploitanten. Zij maakten stuk voor stuk verlies en stopten. Het is volgens Verdriet door simpelweg hard te werken nu wel gelukt om winst te maken. "We maken met een goed team weken van tachtig uur."

Fiasco van zeventig miljoen

De korte geschiedenis van Go Planet was tot nu toe dramatisch. De uitgaansboulevard werd voor zeventig miljoen euro gebouwd maar ging in 2002 al na amper twee jaar failliet. Meerdere exploitanten, waaronder oud-presentator Willie Oosterhuis, wisten er geen geld aan te verdienen.
Dennis Verdriet heeft samen met een compagnon de exploitatie op zich genomen en is daarmee in het gat gesprongen dat het Expo Center in Hengelo heeft achtergelaten. Verdriet deed al de horeca in Hengelo en heeft veel klanten mee kunnen nemen naar Enschede.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.