nieuws

Overijsselse Sportverkiezingen live op rtvoost.nl

Overijsselse Sportverkiezingen 2013
Overijsselse Sportverkiezingen 2013
Zondag 12 januari zijn de Overijsselse Sportverkiezingen via een livestream op rtvoost.nl te volgen. Bij de feestelijke uitreiking zullen vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zijn. Het is voor het eerst dat de uitreiking nu ook voor het publiek rechtstreeks te volgen is.
De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2013 worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst die RTV Oost organiseert in samenwerking met De Twentsche Courant Tubantia en De Stentor in de studio van RTV Oost in Hengelo. De verkiezing van de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar wordt ook dit jaar georganiseerd door de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia en de regionale omroep RTV Oost. Stemmen kan nog tot en met zaterdag 11 januari via een speciale stem-app: www.rtvoost.nl/stemmen. De nominaties zijn:

Sportvrouw:

Rachel Klamer (Denekamp) - Triathlon
Kirsten Wild (Zwolle) - Wielrennen
Jorien ter Mors (Enschede) - Short-track

Sportman:

Michel Mulder (Zwolle) - Schaatsen
Peter Mullenberg (Almelo) - Boksen
Jan Smeekens (Raalte) – Schaatsen

Sportploeg:

FC Twente Vrouwen (Enschede) - Voetbal
Go Ahead Eagles (Deventer) - Voetbal
Landstede Volleybal (Zwolle) – Volleybal
Sercodak/Dalfsen (Dalfsen) - Handbal
Naast de prijzen voor de beste sporters worden op 12 januari ook de ‘Jaap Stam Award 2013’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt.
De uitzending op rtvoost.nl begint zondag 12 januari om 15.45 uur. De directe link naar de livestream is: http://www.youtube.com/watch?v=R9NLzhemIh0. De livestream mag overgenomen worden door andere websites. Een uitgebreide samenvatting van de Overijsselse Sportverkiezingen is 's avonds bij TV Oost in Sport op Zondag te zien om 21.35 uur (herhaling elk uur).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.