nieuws

GA Eagles wil Xander Houtkoop langer binden

Xander Houtkoop heeft een aanbieding van GA Eagles in beraad. De Deventer ploeg wil de aanvaller graag langer binden aan de club.
Het contract van Houtkoop loopt deze zomer af. "We hebben met hem en zijn zaakwaarnemer gesproken. De bal ligt nu bij hem", aldus trainer Foeke Booy. De overige spelers, die in aanmerking komen voor een basisplek, liggen nog tot minimaal 2015 vast bij GA Eagles of zijn gehuurd.

Booy neemt nog geen besluit

Foeke Booy heeft zelf nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Hij heeft een optie voor nog een seizoen, maar de trainer wil eerst afwachten of GA Eagles zich weet te handhaven in de eredivisie. "Maar ik ben er ook niet echt mee bezig. Cambuur is voor mij nu het belangrijkste. Maar als we ons handhaven, blijf ik zeer waarschijnlijk wel", aldus Booy.

Pot, Schroyen en Gerritsen Mulkes mogen weg

De trainer van GA Eagles heeft drie spelers laten weten dat zij mogen vertrekken deze winterstop. Joran Pot, Joeri Schroyen en Michel Gerritsen Mulkes hebben geen uitzicht op speelminuten. Schroyen kwam deze zomer over van Fortuna Sittard. Booy heeft laten weten een transfer voor hen niet in de weg te staan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.