nieuws

Scania nieuwe hoofdsponsor Halve Marathon Zwolle

Vrachtwagenproducent Scania is de nieuwe hoofdsponsor van de Zwolse Halve Marathon. Dat heeft algemeen directeur Fredrik Allard van Scania bekend gemaakt. Drie jaar lang verbindt het bedrijf z'n naam aan het sportevenement.
Scania is daarmee de opvolger van Zilveren Kruis Achmea, hoofdsponsor van de afgelopen vijf edities. Scania sponsorde al vele jaren het evenement en ook steeds meer medewerkers van het bedrijf doen mee: "Scania is een bedrijf waar een gezonde lifestyle hoog in het vaandel staat en het hoofdsponsorschap van dit sportieve evenement past dan ook heel goed bij ons", aldus Fredrik Allard.

"Niet eenvoudig om een hoofdsponsor te vinden"

Teun Bouwhuis, voorzitter van Stichting Halve Marathon Zwolle, is blij met de nieuwe hoofdsponsor. "Het is in deze economische tijden bovendien niet eenvoudig om een hoofdsponsor te vervangen, maar we zijn heel blij dat het is gelukt." De veertiende editie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft plaats op zaterdag 14 juni 2014. Het hardloopfestijn in de Zwolse binnenstad draagt dan voor de eerste keer de naam 'Scania Zwolse Halve Marathon'.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.