nieuws

Berge-Van Hoevelaak van start in Arctic Challenge

Onder ruime belangstelling is het duo Berge-Van Hoevelaak rond het middaguur in Lichtenvoorde gestart in de Arctic Challenge 2014. Dat is een avontuurlijke toertocht van acht dagen door Scandinavië per auto, waarbij het vooral gaan om navigeren, het uitzoeken van de slimste route en teambuiliding.
Zanger Thomas Berge en producer Edwin van Hoevelaak vertrokken als zevende team, genoemd VIP team 1. De komende dagen rijden 18 teams mee in de Arctic Challenge, er doen drie Overijsselse teams mee. Team 12, Rado met Eltjo Boon en Wietse Pijlman komt uit Almelo, evenals Team 14 met Johnny Bolk en Jeroen Viscaal, zij noemen zichzelf JohnnyBolk.nl/ELC Automotive.

Ultieme uitdagingen aangaan

The Arctic Challenge Tour is een uitdaging voor een equipe van twee personen waarbij Scandinavië doorkruist wordt zonder de verkeersregels te overtreden en waarbij de teams extreme omstandigheden tegenkomen. De auto's hebben een Track en Tracing apparaat en rijden in ongeveer 7.000 kilometer via checkpoints richting de poolcirkel. Voor Thomas Berge is het de eerste keer dat hij meedoet. Edwin van Hoevelaak heeft al eerder meegedaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.