Genemuiden rekent af met topklasser, GA Kampen wint ruim

Martijn Jansen
Sportclub Genemuiden heeft zaterdag het oefenduel met topklasser Be Quick 1887 winnend afgesloten. In eigen huis zegevierde de hoofdklasser met 4-2.
Genemuiden kwam al snel op een 1-0 voorsprong via Martijn Jansen. Ook Jacco Riemens kwam voor rust nog tot scoren voor de thuisploeg, maar halverwege stond er een 2-2 stand op het scorebord. In de tweede helft kwam Genemuiden opnieuw op voorsprong. Berry Halfwerk tekende voor de 3-2. Via Sijmon Eenkhoorn liep Genemuiden uit naar de 4-2 zege.

Go Ahead Kampen wint ruim

Go Ahead Kampen kende zaterdagmiddag geen moeite met Nunspeet. De ploeg van trainer Marcel van der Steege won met maar liefst 0-5 bij Nunspeet. Halverwege leidden de bezoekers met 0-2.

Quick'20, Berkum en DETO zegevieren

Ook Quick'20, Berkum en DETO Twenterand wisten hun oefenduel te winnen. Quick'20 won met 1-6 bij WVV'34. Berkum boekte een 1-4 zege bij HZVV en DETO rekende af met Tubantia, 3-2.