nieuws

Farmers 4 love

De oprichters van de website Farmers4love Judith Bouwhuis en Richard Kimmann
De oprichters van de website Farmers4love Judith Bouwhuis en Richard Kimmann
Boeren hebben door hun bedrijf vaak minder tijd om uit te gaan en zoeken steeds vaker via internet een leuke vrouw. Na televisieprogramma's zoals Boer zoekt Vrouw is het voor boeren ook eenvoudiger om er openlijk over te praten. Richard Kimmann komt vertellen over zijn relatiesite Farmers4love. 'Het mooiste is natuurlijk dat je elkaars taal spreekt. Maar ook mensen die geen boer zijn, mogen zich aanmelden voor de website.' zegt de oprichter.
Farmers4love heeft als doel een partner voor je te vinden die net als jij van het boerenleven houdt en graag met een boer/boerin of agrariër een relatie wil aangaan. Aan de andere kant kun jij, als single en niet perse werkend in de agrarische sector, ook lid worden van Farmers4love. Je bent uiteraard wel op zoek naar die leuke agrariër. Dus vrouw of man zoekt boer of boerin. Ze hopen dat single boeren, boerinnen en iedereen die werkzaam is in de agrarische sector op de relatiesite een leuke partner vind, en andersom natuurlijk ook.
Ze houden de bezoeker aantallen per profiel in de gaten. Als ze merken dat er mensen zijn die wel wat meer profielbezoek kunnen gebruiken geven ze deze feedback waar nodig.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.