nieuws

Vijf jongens mishandelen 12-jarig meisje in Almelo

De Maardijk in Almelo ter hoogte van Polman Stadion
De Maardijk in Almelo ter hoogte van Polman Stadion
De politie in Almelo is op zoek naar vijf jongens van een jaar of 15 die gisterochtend een meisje van 12 mishandeld hebben. Het meisje uit Bornerbroek was op weg naar haar school, PiusX in Almelo. Op de Maardijk ter hoogte van het stadion werd ze klemgereden door de vijf jongens.
Waarom de vijf dat deden, weet het meisje niet volgens wijkagent Thijs Hulsbeek: "Dat wist ze niet, ze is behoorlijk geschrokken. De jongens hebben haar vast tegen een lantaarnpaal gezet, waarbij haar hand klem kwam te zitten. In het ziekenhuis bleek die gekneusd te zijn, vrijdag moet ze terugkomen voor foto's van haar vinger. Die is misschien gebroken."

Politie zoekt getuige, vrouw die het meisje hielp

De politie is nu op zoek naar de vijf jongens, van wie er vier blank zijn en één getint is. De politie is ook op zoek naar een getuige, een vrouw die het meisje hielp nadat de jongens weggefietst waren. Het meisje kende de jongens niet: "Op school is het smoelenboek doorgenomen, om te kijken of ze daaruit één van de jongens herkende. Maar ze zaten niet bij haar op school, misschien dat ze naar het ROC in Almelo gaan."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.