nieuws

Vrouw onzedelijk betast bij NS-station in Zwolle

Politie zoekt man die vrouw aanrandde
Politie zoekt man die vrouw aanrandde
Naar nu bekend is geworden is zaterdagavond 11 januari een 27-jarige vrouw uit Zwolle in de buurt van het NS-station in haar woonplaats onzedelijk betast door een onbekende man. De politie heeft de zaak in onderzoek.
De vrouw liep rond half elf 's avonds vanaf het station richting de fietsenstalling aan de Oosterlaan, waar ze haar fiets had geparkeerd. De vrouw werd in de fietsenstalling plotseling door een man vastgepakt en onzedelijk betast.

Politie zoekt getuigen

De Zwolse heeft zich verzet en wist zich los te rukken. Ze is vervolgens weggerend en heeft een passerende fietsster aangesproken. De man is achter de vrouw aangerend, maar liep uiteindelijk weg in de richting van de Van Karnebeekstraat.
De politie zoekt mogelijke getuigen. Terwijl de vrouw van de man wegvluchtte, is ze door een lijnbus gepasseerd. Mogelijk dat de chauffeur of de inzittende van de lijnbus getuige zijn geweest van het incident. Zij worden specifiek verzocht om contact op te nemen met de politie.

Signalement van de dader

De man is rond de 35 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en is omstreeks 1.70 meter lang. Hij heeft een tenger postuur en een opvallend smal en hoekig gezicht. De man droeg een grijze gewatteerde jas met een grote capuchon en een donkere spijkerbroek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.