nieuws

Sport bij RTV Oost, 18 en 19 januari

Bij Radio en TV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met veel voetbal uit de Hoofd- en Topklasse en Eredivisie, volleybal en schaatsen.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur onder meer aandacht voor de Topklasse-duels van HHC Hardenberg tegen GVVV en Noordwijk tegen Excelsior ’31. Verder de Overijsselse derby van Go Ahead Kampen tegen SC Genemuiden in de Hoofdklasse. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een verslag van de Topklasse-wedstrijd FC Chabab – HSC ’21. Daarnaast veel aandacht voor volleybal. Eurosped speelde zaterdag tegen Springendal Set-UP ’65 en een reportage over Gertjan ter Harmsel, de geblesseerde speler van Rivo Rijssen. Tot slot een reportage over schaatster Lotte van Beek uit Zwolle, die in februari naar de Olympische Spelen gaat. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Vrijdag speelt FC Twente tegen Heracles Almelo (20.00 uur), zaterdag ontvangt PEC Zwolle de voetballers van Vitesse (19.45 uur) en zondag reist Go Ahead Eagles af naar Leeuwarden voor het duel tegen SC Cambuur (12.30 uur). Voor de meest actuele informatie en alle aanvangstijden kijkt u op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.