nieuws

André Manuel verwacht dat Finkers oudejaarsconference nieuwe impuls geeft

Cabaretier André Manuel uit Diepenheim is heel erg blij dat Herman Finkers de oudejaarsconference 2015 voor zijn rekening gaat nemen. "Het is toch een fenomeen dat de laatste jaren enorm gedevalueerd is. Ik denk dat dit een enorme impuls kan zijn om er weer het instituut van te maken dat het altijd is geweest."
Manuel is vanaf kinds af aan fan van Finkers. Hij verwacht dat Finkers iedereen zal verrassen met zijn oudejaarsconference. "Het wordt misschien wel politieker dan het ooit is geweest. Herman heeft ons wel vaker verrast. Ik denk dat het een hele mooie uitzending gaat worden."

"Ik denk dat iedereen het hem gunt"

Manuel snapt dat er veel wordt gereageerd op het nieuws. "Volgens mij heeft dat ook te maken met de ziekte van Herman. Ik denk dat iedereen het hem gunt. Ik kan me niet voorstellen dat er een tegenstander te vinden is."
De cabaretier uit Diepenheim denkt niet dat de druk Finkers teveel wordt. "Volgens mij kan Herman daar wel mee omgaan. Hij heeft twee jaar om een programma te maken. Als hem dat niet lukt, dan kan hij beter wat anders gaan doen."

Bekijk de video in HD op YouTube.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.