nieuws

RTV Oost volgt schaatsers ‘Weissensee4Kids’

Vrijdag 24 januari schaatst ‘Team Weissensee4Kids’ de Alternatieve Elfsteden-toertocht op de Oostenrijkse Weissensee. Weissensee4Kids gaat met de schaatstocht geld inzamelen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle en de internationale organisatie Orange Babies. RTV Oost volgt de verrichtingen van de schaatsers de hele dag op radio en internet.
Samen de finish bereiken en daarmee iets betekenen in het leven van een ziek of arm kind. Dáár doe je het voor. Tweehonderd kilometer schaatsen in de prachtige natuur van Karinthië. Je eigen sportieve uitdaging aangaan. De schaatsers reizen woensdag af naar Karinthië, donderdag is er nog een officiële training alvorens er vrijdagochtend in alle vroegte wordt gestart.
RTV Oost ging in november een samenwerking aan met de Stichting Weissensee4Kids en bood de stichting promotionele ondersteuning. Ook werd onlangs tijdens de RTV Oost nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari door directeur Marcel Oude Wesselink aan de stichting een cheque van 1.000 euro overhandigd.
De verrichtingen van de schaatsers zijn vrijdag 24 januari de hele dag door te volgen op Radio Oost en op www.rtvoost.nl/weissensee.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.