nieuws

Bart Vriends verlengt contract bij GA Eagles

Bart Vriends verlengt contract
Bart Vriends verlengt contract
Bart Vriends heeft het contract bij Go Ahead Eagles met een jaar verlengd.Â
De verdediger had nog een doorlopend contract tot aan de zomer van 2015 en is nu dus tot medio 2016 aan de Eagles verbonden. Vriends: "Ik had nog een contract voor anderhalf jaar, maar nu is het dus verbeterd en met nóg een jaar verlengd, daar ben ik hartstikke tevreden mee. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin, ik speel
elke week en als ik zie wat voor een stappen ik in één jaar heb kunnen zetten in Deventer, kan ik maar één conclusie trekken: Go Ahead Eagles is voor mij een geweldige keus geweest. Ik voel ook de waardering, van club en supporters, daardoor had ik geen enkele twijfel bij het tekenen van dit contract", aldus Vriends op de website van Go Ahead Eagles.

Loopbaan

Bart Vriends is van 9 mei 1991. De Amersfoorter kwam een jaar geleden over van FC Utrecht. Hij scoorde meteen tegen Veendam en was onmiddellijk een steunpilaar in het elftal dat onder Erik ten Hag promoveerde.
Ook onder Foeke Booy is Vriends een vaste waarde. De verdediger: "Het is een mooie dag en nu gaan we weer de focus verleggen op zondag. Dan wacht Ajax."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.