nieuws

Hans Kraaij jr. trots ondanks nederlaag bij PEC Zwolle

Hans Kraaij: 'keeper had complete offday'
Hans Kraaij: 'keeper had complete offday'
Hans Kraay jr. had zich veel voorgesteld van de kwartfinale in het bekertoernooi tegen PEC Zwolle, maar het liep voor de technisch directeur van JVC Cuijk uit op een deceptie.
"Vader Kraay zei dat we 0 procent kans hadden, maar ik geloofde er echt in en de jongens ook. Helaas hebben we er geen echte wedstrijd van kunnen maken, onze excuses daarvoor", zei Kraay jr. na de dikke nederlaag in Zwolle (5-1). "Toch overheerst de trots, de jongens hebben Cuijk op de landkaart gezet."
Binnen 20 minuten was de wedstrijd al gespeeld. "We stonden stijf van de zenuwen, met name onze keeper'', aldus Kraay, die naast trainer Piet de Kruif op de bank zit bij de topklasser. "We hebben een goede keeper, die ons al vaak heeft geholpen. Vandaag had hij echter geen offday, maar een complete offday! Nadat hij die enorme blunder maakte bij de 1-0, was het klaar. Maar goed, ik neem niemand iets kwalijk. Piet en ik zijn trots dat wij dankzij de inzet van deze 22 spelers, die allemaal vijf snipperdagen hebben genomen, hier mochten staan. Dit maken ze in Cuijk nooit meer mee, de kwartfinale van de KNVB-beker is meer waard dan drie keer kampioen bij de amateurs worden.''
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.