nieuws

Sport bij RTV Oost, 25 en 26 januari

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met veel voetbal uit de Hoofd- en Topklasse en Eredivisie, waterpolo en basketbal.
Zaterdag doet RTV Oost live verslag van de Topklasse wedstrijd Excelsior ’31 – HHC Hardenberg op de website van RTV Oost. De wedstrijd is vanaf 14.30 uur via een livestream te volgen. ’s Avonds in Sport op Zaterdag om 21.35 uur een uitgebreide samenvatting van het duel. Verder ook aandacht voor SVZW – DETO in de Hoofdklasse. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een verslag van de Topklasse-wedstrijd HSC ’21 – ADO ’20 en een reportage over de Deldense voetbalclub Rood Zwart. Daarnaast aandacht voor waterpolo. De vrouwen van Het Ravijn speelden tegen ZVL. Verder aandacht voor de basketbalwedstrijd Landstede Basketbal – Apollo Amsterdam. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Vrijdag speelt Heracles Almelo tegen RKC Waalwijk (20.00 uur), zaterdag reist PEC Zwolle af naar NAC Breda (19.45 uur) en zondag ontvangt FC Groningen FC Twente (14.30 uur). Go Ahead Eagles speelt zondag thuis tegen koploper Ajax (14.30 uur).
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.