nieuws

Van Polen: "PEC moet punten pakken, anders dreigt serieus probleem"

Bij PEC Zwolle heeft de euforie na het bereiken van de halve finale van de KNVB-beker plaatsgemaakt voor de realiteit van de competitie. De ploeg van trainer Ron Jans moet zaterdag bij NAC een resultaat boeken om niet in de problemen te komen.
“Als we tegen NAC en Roda JC geen punten pakken, hebben wij echt een serieus probleem”, luidt aanvoerder Bram van Polen de noodklok. PEC Zwolle wist slechts een keer te winnen in de laatste vijftien duels en staat nog maar drie punten boven de streep.

Lastig avondje NAC

PEC Zwolle treft in NAC Breda een directe concurrent. Beide ploegen hebben 22 punten. “Erg belangrijk dus, dat beseft iedereen”, vervolgt Bram van Polen. PEC Zwolle heeft het traditioneel lastig in Breda. De enige overwinning werd behaald in 1982. “Haha, fijn dat je dit even zegt. Dan komt daar morgen verandering in”, stelt Van Polen.

Lachman afwezig

Darryl Lachman is nog altijd afwezig bij PEC Zwolle. Ook voor Furdjel Narsingh (niet wedstrijdfit) komt het duel waarschijnlijk nog te vroeg. Mateusz Klich en Gyon Fernandez zijn in vergelijking met de bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk wel weer bij de selectie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.