nieuws

FC Twente in zelfde samenstelling naar Groningen

Er zijn geen personele problemen voor de technische staf staf van FC Twente in aanloop naar het duel tegen FC Groningen.
Het lijkt erop dat het trainersduo Jansen/Schreuder dezelfde basiself de wei in zal sturen als vorige week. Toen werd de Twentse derby tegen Heracles Almelo met 3-1 gewonnen. FC Twente treft zondagmiddag in de Groningse Euroborg de nummer zes van de ranglijst. Groningen, dat vorige week met 1-1 gelijkspeelde tegen RKC, heeft 28 punten uit 19 duels en dat is 8 punten minder dan Twente dat derde staat. Het duel begint zondagmiddag om half drie en is te volgen via Radio Oost.

Brama

De enig langdurig geblesseerde bij FC Twente is Wout Brama. Zijn herstel verloopt langzaam maar voorspoedig. De middenvelder heeft een slepende voetblessure en is inmiddels weer begonnen met de individuele veldtraining. Brama iser al maanden uit maar de verwachting is dat hij in de komende periode weer aan kan sluiten. "Het lastig om daar een tijd op te plakken, dat doen we dan ook niet. Ik ben er wel van overtuigd dat hij vollediug fit terugkomt" aldus trainer Michel Jansen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.