nieuws

Hogeschool Windesheim en PEC Zwolle gaan samenwerken

Van Wonderen (PEC) en Van Iersel (Windesheim)
Van Wonderen (PEC) en Van Iersel (Windesheim)
Hogeschool Windesheim en PEC Zwolle gaan de komende jaren intensiever samenwerken. Beide partijen hebben maandag hun partnership ondertekend.
De afgelopen jaren belandden veel studenten van Windesheim bij PEC Zwolle voor een stageplek of afstudeerproject. Dat was de aanleiding om verder samen te gaan werken. Beide partijen gaan elkaar ondersteunen met de uitwisseling van kennis, faciliteiten, stageplaatsen, projectondersteuning en het wederzijdse netwerk.
Jan van Iersel, directeur Business, Media en Recht van Windesheim: "Wij kwamen tot de conclusie dat we elkaar nog meer op onze sterke eigenschappen kunnen benutten. De kracht van Windesheim ligt in onze kennis en onderzoek op bijvoorbeeld allerlei managementgebieden en in verschillende sectoren in de regio Zwolle. De kracht van PEC Zwolle is de aantrekkingskracht en het brede netwerk van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Door de bundeling van onze kennis en netwerken kunnen wij de dynamiek van onze organisaties én de regio verder versterken."
Algemeen directeur Edward van Wonderen van PEC Zwolle: "Windesheim wordt kennispartner van PEC Zwolle. Dit betekent concreet dat Windesheim kennissessies gaat organiseren voor ondernemers, verenigd in het grootste zakelijke netwerk van de regio, in het centrum van de regio Zwolle: het IJsseldelta stadion. En we gaan samen optrekken om in gerichte projecten verder te bouwen aan een krachtige regio Zwolle. Met deze initiatieven creëren we uiteindelijk werkgelegenheid voor de toekomstige generaties studenten van Windesheim."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.