Remise Jong FC Twente tegen MVV, blessure voor Corona

Jesús Corona
Jong FC Twente heeft maandagavond op het nippertje een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen MVV. In De Grolsch Veste werd het 1-1.
Luka Djordjevic behoedde Jong FC Twente in de blessuretijd voor een nederlaag; hij scoorde uit een strafschop de gelijkmaker. MVV had vrijwel de gehele tweede helft op voorsprong gestaan na een treffer van Antonio Stankov kort na rust.
Bij Jong FC Twente viel Jesus Corona halverwege de eerste helft uit met een blessure aan zijn enkel. Het is nog onduidelijk hoe lang de Mexicaan is uitgeschakeld.  De Noorse spits Torgeir Børven, die deze maand werd overgenomen van Vålerenga IF, maakte zijn debuut voor Jong FC Twente. Hij startte in de basis en werd een kwartier voor tijd gewisseld.
FC Twente blijft de nummer dertien van de Jupiler League.