nieuws

FC Twente meldt zich bij PEC Zwolle voor overname Lachman per 1 juli

Darryl Lachman
Darryl Lachman
FC Twente heeft zich officieel bij PEC Zwolle gemeld voor verdediger Darryl Lachman. Commissaris Aldo van der Laan van FC Twente heeft aan voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle laten weten dat FC Twente in gesprek is met Lachman over een eventuele overname per 1 juli.
Het contract van Lachman loopt eind juni af, wat betekent dat de verdediger dan transfervrij is. PEC Zwolle wil graag met de basisspeler verder en heeft hem een nieuw contract aangeboden. Lachman heeft die aanbieding naast zich neergelegd in afwachting van verdere ontwikkelingen. Adriaan Vissser benadrukt dat PEC Zwolle uit sportief oogpunt, de bekerfinale lonkt, graag met Lachman het seizoen wil afmaken. Daarom zullen clubs, die Lachman voor 1 februari willen overnemen, flink in de buidel moeten tasten. "Lachman zal niet voor enkele tonnen vertrekken". FC Twente is alleen geïnteresseerd in een transfervrije overname per 1 juli.  
Naast FC Twente hebben ook PSV en een aantal buitenlandse clubs interesse in Lachman. De verdediger speelt sinds 2011 in Zwolle en heeft sindsdien bijna geen competitiewedstrijd gemist.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.