nieuws

Sport bij RTV Oost, 1 en 2 februari

Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met veel voetbal uit de Hoofd- en Topklasse en Eredivisie en volleybal.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor de Topklasse wedstrijden HHC Hardenberg – Kozakken Boys en Ter Leede - Excelsior ’31. Verder ook aandacht voor Go Ahead Kampen - Berkum in de Hoofdklasse. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een verslag van de Hoofdklasse-wedstrijd Rohda Raalte – Quick ‘20 en een reportage over het succes van de Enschedese 3e klasser FC Suryoye. Daarnaast aandacht voor volleybal. De mannen van Landstede Volleybal speelden tegen Lycurgus. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Zaterdag speelt PEC Zwolle thuis tegen Roda JC (19.45 uur) en Heracles Almelo ontvangt NAC Breda (19.45 uur). Zondag ontvangt FC Twente in Enschede SC Cambuur (14.30 uur). Go Ahead Eagles reist zondag af naar NEC (14.30 uur).
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.