HHC Hardenberg verslaat koploper Kozakken Boys

HHC Hardenberg blijft meedoen in de strijd om de titel in de zaterdagtopklasse. De ploeg won vanmiddag met 4-1 van koploper Kozakken Boys en is die ploeg nu tot op twee punten genaderd.
Kozakken Boys begon goed aan het duel en kwam na tien minuten op voorsprong door een doelpunt van Arif Irilmazbilek. Kort voor rust werd het gelijk doordat Hielke Penterman een strafschop benutte. Na rust werd HHC beter en dat werd uitgedrukt in doelpunten. Tiemen van Hezel maakte tien minuten na de pauze de 2-1. Kort daarna moest Ismaïl Yildirim vertrekken met een rode kaart en was het duel gespeeld. Penterman en Van Hezel scoorden beiden nog een keer en zorgden daarmee voor de 4-1 eindstand.