nieuws

Heracles Almelo verliest thuis van NAC Breda

Heracles Almelo heeft zaterdagavond het duel tegen NAC Breda verloren. In het Polman Stadion wonnen de geel-zwarten met 2-1.
Heracles begon sterk aan het duel en schoot veel op het doel van Ten Rouwelaar. Bel Hassani was dichtbij, maar zag de doelman redding brengen. Uth scoorde ook niet in de rebound. Ook Rienstra probeerde het, maar zag Ten Rouwelaar redding brengen op een fraai schot en hij schoot even later hard naast. Tegen de verhouding in viel het doelpunt aan de andere kant. Buijs zorgde voor de 0-1 en dat was ook de ruststand.
Na een uur spelen werd de score voor NAC verdubbeld. Hij kopte de 0-2 binnen. Aan de andere kant zorgde Linssen tien minuten later voor de 1-2. Na goed voorbereidend werk van Cziommer kopte hij de aansluitingstreffer binnen. Verder kwam Heracles Almelo echter niet en dus gingen de drie punten mee naar Breda.

Heracles Almelo - NAC Breda 1-2

0-1 Buijs (38)
0-2 Poepon (61)
1-2 Linssen (71)
Arbiter: Van den Kerkhof
Geel: Hadouir, Veldmate, Van der Weg
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Rienstra, Cziommer, Bel Hassani (Bruns/79), Rosheuvel (Tannane/62), Uth (Powel/66), Linssen.
NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Buijs, Van der Weg, Seuntjens, Gilissen, Matic (Suk/76), Hadouir (Verbeek/83), Poepon, Sarpong (Tighadouini/90+1)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.