nieuws

Tukker Ingrid vindt haar droomprins Johan in programma Boer Zoekt Vrouw

"Daar waar je hart is en waar je koffiezetapparaat staat, woon je." Met die omschrijving geeft de in Enschede geboren Ingrid aan dat ze het enorm naar haar zin heeft in Denemarken met haar boer Johan.
Het stel uit Boer Zoekt Vrouw kan na de ontknoping van afgelopen zondag eindelijk openlijk praten over hun relatie. De uitzending van het datingsprogramma werd bekeken door 4,2 miljoen mensen. Ingrid woont al sinds begin december bij Johan in Denemarken. De afgelopen tijd moesten ze zich vaak achter gesloten lamellen schuilhouden op de boerderij om nieuwsgierige journalisten niet wijzer te maken over hun relatie.

Bekende Nederlanders en nog geen trouwplannen

Ingrid en Johan zijn tussen Kerst en de jaarwisseling even stiekem samen in Nederland geweest. Het stel was op weg met een huurauto en bij het tanken werd Ingrid herkend door een pomphoudster. Ingrid verwacht dat ze haar huis in Nederland snel zal opgeven om zich definitief in Denemarken te vestigen.
Een band met Twente blijft ze houden: Haar zoon woont in Losser en haar zus woont in Enschede. "Eens een Tukker, altijd een Tukker" zegt de verliefde Ingrid. Touwplannen heeft het Boer Zoekt Vrouw-stel nog niet. Maar een gang naar het altaar sloot Ingrid Horst vanmorgen ook zeker niet uit in haar gesprek met Bert van Losser op Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.