nieuws

Vang je Droom

Kinderen die het moeilijk hebben -om welke reden dan ook- verdienen soms een beetje extra aandacht. Zodat hun leven weer kleur krijgt. Stichting Vang je Droom zet zich in voor deze kinderen. De stichting realiseert dromen waardoor er een positieve herinnering ontstaat. 'We willen kinderen laten voelen dat het leven zorgeloos en goed kan zijn, ook al is het maar voor even', aldus oprichter Jessica Heutink.
Uitgangspunt voor de stichting is: een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen. Sommige kinderen zitten in een lastige situatie, waardoor het moeilijk is om nog te dromen. Bijvoorbeeld kinderen, die mantelzorger zijn omdat een familielid ernstig ziek is, of kinderen uit gezinnen die geen geld hebben om een dagje uit te gaan.
Zes jaar geleden richtte Jessica Heutink samen met een aantal vriendinnen de stichting Vang je Droom op, omdat zij van mening was dat zulke kinderen wat extra aandacht verdienen. De droom van Janieck Berenschot uit Bentelo kwam 1 februari uit: ze mocht op bezoek bij dressuuramazone Adelinde Cornelissen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.