nieuws

Livestream heropening poppodium Hedon Zwolle op rtvoost.nl

De nieuwe grote zaal van Hedon
De nieuwe grote zaal van Hedon
Poppodium Hedon in Zwolle wordt vanavond na een grondige verbouwing van negen maanden heropend. De heropening is live te volgen op de website van RTV Oost.
In 2013 werd Hedon uitgeroepen tot beste poppodium van Nederland, om daarna de deuren voor lange tijd te sluiten. Zelf noemt Hedon het geen verbouwing, maar een ver(nieuw)bouwing. Er is veel veranderd. Zo is de grote zaal vergroot, waardoor er nu 850 bezoekers in kunnen. Ook is er een nieuwe kleine zaal bijgebouwd, zijn er oefenruimtes bijgekomen en is er backstage van alles vernieuwd.
Na de officiële opening om negen uur is er een optreden van de gelegenheidsband HEDON ALL STARS met artiesten die allemaal een sterke link hebben met Zwolle: Rico, Sticks, Bertolf, Delain, The Veldman Brothers, Erwin Nyhoff, Holsappel, Chayah, The Paceshifters, Arjen Hilberdink, Marco Hovius, Aïrto, Erik Nijmeijer, Typhoon, Seven League Beats en de Blaas of Glory. Jij en Overijssel verzorgt een live-verslag dat ook op de website van RTV Oost is te zien.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.