nieuws

Vleugje Oldenzaal in Holland Heineken House Sotsji

In Sotsji is vanmiddag het twaalfde Holland Heineken House geopend. Dat betekent voor de Oldenzaalse Leoni Blokhuis de start van een drukke periode in Sotsji.
Blokhuis is eigenaar van Flow Sports. Ze begeleidt topsporters als het gaat om persoonlijke, commerciële en medische zaken. Eerder was ze beursmanager in Hardenberg en vestigingsmanager van Olympic Gym in Enschede. Blokhuis is sinds zaterdag in Sotsji, waar de laatste dagen met man en macht is gebouwd aan de bouw van het Holland Heineken House.

"Oranjegevoel moet nog wel groeien"

"Het is een geweldige plek. Het is in de achtertuin van een heel mooi hotel met uitzicht op het olympisch stadion, vlakbij de zee. Alles klopt." Het huis is niet te vergelijken met eerdere edities van het Holland House. "Geen enkel huis is hetzelfde, maar er heerst wel weer het oranjegevoel. Dat moet natuurlijk nog wel groeien als onze Nederlandse sporters medailles gaan pakken."
Blokhuis maakt deel uit van het communicatieteam. Ze zal bijdrages leveren aan de website, zoals interviews. Vanaf volgende week maandag is de Oldenzaalse weekgast in het radioprogramma Afslag Oost en zal ze elke middag rond 16.45 uur vertellen over haar belevenissen in Sotsji.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.