nieuws

Nieuwe knieblessure voor FC Twente-speler Hemmink

Derde kruisbandblessure voor Hemmink
Derde kruisbandblessure voor Hemmink
Rick Hemmink heeft deze week een zware tegenslag te verduren gekregen. De 20-jarige middenvelder van Jong FC Twente liep vorige week op de training een knieblessure op en onderzoek heeft uitgewezen dat Hemmink de voorste kruisband in zijn rechterknie heeft afgescheurd.
Hemmink is net terug van een zware kniekwetsuur. Vorig seizoen liep hij namelijk twee kruisbandblessures op in zijn linkerknie. Tijdens de laatste training in aanloop naar de competitiewedstrijd van Jong FC Twente tegen FC Oss liep Hemmink de knieblessure op. "Het was de bedoeling dat ik die wedstrijd ging spelen en de komende tijd meer minuten zou maken bij de beloften", vertelt Hemmink op de website van FC Twente. "Het ging de laatste tijd goed en de trainers hadden ook aangegeven dat ik op de goede weg was. Dat dit nu gebeurt is een zware tegenslag."

Strijdvaardig
"Ik heb gemerkt dat ik heel strijdvaardig ben. Binnenkort zal ik een operatie ondergaan, waarna de revalidatie volgt. Ik ken de route. Hoe zwaar het ook zal worden, ik zal me weer opladen om sterker terug te komen. Daar heb ik alle vertrouwen in", besluit Hemmink.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.