nieuws

PEC Zwolle licht optie in contract Kevin Begois

Kevin Begois langer bij PEC Zwolle
Kevin Begois langer bij PEC Zwolle
PEC Zwolle heeft de optie in het contract van Kevin Begois gelicht. De Belgische doelman blijft hierdoor tot de zomer van 2015 aan de Zwolse club verbonden. Begois is bezig aan zijn eerste seizoen in Zwolle en speelde dit seizoen elf wedstrijden in de competitie. Het oorspronkelijke contract liep aan het einde van dit seizoen af.
Technisch directeur Gerard Nijkamp: "Kevin kwam aan het begin van dit seizoen als nieuwe keeper binnen en heeft zich in korte tijd aan de PEC Zwolle cultuur aangepast. Hij heeft in de gespeelde wedstrijden laten zien dat hij een Eredivisiewaardige doelman is. Hij weet zijn rol binnen het elftal en vult dit erg goed in. We wilden graag met Kevin door, vandaar dat we de optie in zijn contract nu al hebben gelicht."
Ook Begois is content dat hij langer aan PEC Zwolle verbonden blijft: "De komende periode wil ik me in mijn rol verder ontwikkelen en zo meegroeien met de club. PEC Zwolle kan op mijn volledige inzet blijven rekenen. Het komende anderhalf jaar hoop ik mijn waarde voor de club verder te bewijzen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.