nieuws

Twee betrokkenen ongeluk N36 zwaargewond, politie stelt onderzoek in

De ravage na het ongeluk op de N36 bij Westerhaar, zaterdag
De ravage na het ongeluk op de N36 bij Westerhaar, zaterdag
Twee slachtoffers van het ernstige ongeluk gisteren op de N36 bij Westerhaar, zijn er slecht aan toe. Ze liggen nog altijd in het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeluk.
Gisteren rond half twaalf raakten drie auto's betrokken bij een ongeluk op de N36 van Hardenberg richting Almelo. Al snel werden meer hulpdiensten opgeroepen omdat duidelijk was dat er meerdere gewonden waren, waarvan een aantal bekneld zat. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend, later hebben hulpverleners het overgenomen. Onder meer een traumahelikopter werd ingezet.

Zeven gewonden

In een blauwe Mitsubishi, die dwars op de weg stond, zaten drie jongeren uit Delden (18), Almelo (20) en Vriezenveen (24). De eerste twee zijn zwaargewond. In de berm stonden nog twee auto's. Hierin zaten een man (70) en vrouw (56) uit Emmen. Ook in de derde auto zat een echtpaar uit Emmen. Hun exacte gegevens zijn niet bekend. De vrouw bleek zwanger en is direct naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

In verband met de hulpverlening en het politieonderzoek, was de weg urenlang afgesloten. Om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen, is de politie nog op zoek naar getuigen. Mogelijk hebben mensen vóór het ongeluk al iets gezien. De politie is onder meer op zoek naar mensen die iets kunnen vertellen over het rijgedrag van de blauwe Mitsubishi. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.