nieuws

Fatale woninginbraak Westenholte Zwolle in Opsporing Verzocht

Passantenonderzoek in Westenholte na fatale inbraak
Passantenonderzoek in Westenholte na fatale inbraak
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt morgen aandacht aan de woninginbraak met dodelijke afloop in Zwolle, anderhalve week geleden. Een 72-jarige vrouw kwam daarbij om het leven.
De vrouw werd bij thuiskomst verrast door een inbreker die haar bij zijn vlucht omver duwde. De vrouw kwam ernstig ten val en liep zwaar hersenletsel op. Een dag later overleed ze aan haar verwondingen.

Inbreker nog niet gevonden

Ondanks uitgebreid buurtonderzoek, een passantenonderzoek en een flyeractie is de inbreker nog niet gevonden. Ook reageerde hij niet op de dringende oproep van de buurt en politie om zichzelf te melden. De politie hoopt nu via Opsporing Verzocht opnieuw aandacht te krijgen voor de zaak.

Andere Overijsselse zaken

Naast de zaak van de inbraak met dodelijke afloop besteedt het televisieprogramma ook aandacht aan de overval op het Avia-tankstation aan de Knalhutteweg in Enschede. Zo zijn er beelden te zien van deze overval. Daarnaast is er in het programma aandacht voor de inbraak in Snackbar de Tunnel in Almelo. De eigenaar werd binnen tien dagen zowel slachtoffer van een inbraak in zijn zaak als in zijn woonhuis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.