nieuws

Hotelmanager: "Penningmeester Van G. uit Denekamp opgepakt in Portugal"

Hotel in Milfontes waar Van G. is opgepakt
Hotel in Milfontes waar Van G. is opgepakt
De voortvluchtige Arwin van G. uit Denekamp zou zijn opgepakt in een hotel in Portugal. De manager van het hotel in Milfontes meldt dat aan RTV Oost.
De Nederlandse hotelmanager zegt dat hij de lokale politie in Portugal heeft getipt over Van G., die vervolgens geboeid is afgevoerd. 

Geen geld en neerslachtig

Arwin Van G. had volgens de manager geen geld om de hotelrekening te betalen en had zich tevergeefs geprobeerd aan te geven bij de Portugese politie. Volgens de manager was de Denekamper neerslachtig en heeft hij naar eigen zeggen geprobeerd zich van het leven te beroven.
Van G. wordt ervan verdacht de kas van de begrafenisvereniging Helpt Elkander te hebben geplunderd. Het gaat vermoedelijk om een half miljoen euro. Hij beheerde de kas van de begrafenisvereniging en had vermoedelijk schulden.

Raadslid Lokaal Dinkelland

De man is sinds de jaarwisseling spoorloos. Hij dook op in een hotel in Zwitserland, maar vertrok met de noorderzon toen een journalist van de TC Tubantia hem had getraceerd. Van G. was raadslid voor Lokaal Dinkelland. Die wil hem wil royeren.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.