nieuws

Portret Mark Tuitert en Lotte van Beek

Mark Tuitert en Lotte van Beek
Mark Tuitert en Lotte van Beek
De Overijsselse schaatsers doen het goed in Sotsji. Het regent medailles, het is Oranje wat de klok slaat. RTV Oost volgt onze sporters op de voet. Zo zijn vrijdag- en zaterdagavond in het nieuws- en actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag portretten te zien van schaatsers Mark Tuitert uit Holten en Lotte van Beek uit Zwolle. Verslaggever Tom Meerbeek ging terug naar hun jeugd en onderzocht hoe het allemaal is begonnen.
Ook op de website van RTV Oost volgen we de verrichtingen van alle Overijsselse sporters op de voet. In een speciaal olympisch overzicht vind je het laatste nieuws en de interviews. Maar ook tweets en foto's van de diverse sporters. Daarnaast zullen Radio en TV Oost regelmatig verslag doen van de sfeer en spanning bij familie, clubgenoten en jeugdtrainers die in onze provincie achterbleven.

Het portret van Mark Tuitert is vrijdag te zien in Overijssel Vandaag om 20.00 uur, herhaling elk uur. Het portret van Lotte van Beek is zaterdag te zien in Overijssel Vandaag vanaf 17.00 uur en wordt daarna ook elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.