nieuws

Vincent Wevers als trainer in dienst KNGU

Vincent Wevers
Vincent Wevers
De KNGU heeft Vincent Wevers uit Oldenzaal aangesteld als trainer/technisch adviseur Turnen Dames. Dat heeft de bond bekendgemaakt. Hij zal op locatie clubs en coaches die sporters begeleiden bij Oranje en Jong Oranje ondersteunen.
Hans Gootjes, topsportmanager van de KNGU, is blij met de komst van Vincent Wevers: "Met zijn ervaring kunnen we coaches in het land gerichter en specifieker sporttechnische ondersteuning bieden. Bovendien wordt het hierdoor voor Gerben Wiersma mogelijk om met regelmaat op de locatie van de topsportclubs zijn expertise op het gebied van planning, programmering en periodisering over te dragen aan de direct betrokken coaches in het land. Een mooi voorbeeld van een win-winsituatie die vorm en inhoud geeft aan de rol van de KNGU als 'verbindend aanjager', ook binnen de topsport."
Vincent Wevers is enthousiast: "Het verbinden van vakmensen moet het traject voor de sporters op weg naar 2016 versterken. Als er samen een sterk fundament is gelegd zal de ambitie van 2020 logisch zijn."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.