nieuws

Bryan Linssen terug in basis Heracles Almelo tegen PSV

Heracles Almelo kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen PSV weer beschikken over Bryan Linssen. De clubtopscorer is hersteld van de hamstringblessure die hem tegen Cambuur nog aan de kant hield.
Trainer Jan de Jonge kan nog niet beschikken over Dario Vujicevic (geblesseerd) en Matthew Amoah (ziek). Aleksei Kangaskolkka maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Heracles, maar zit tegen PSV nog niet bij de wedstrijdselectie.

PSV: thuis veel punten

Heracles wist in Eindhoven slechts eenmaal van PSV te winnen en dat was bijna vijftig jaar geleden (1964). PSV is momenteel de nummer zes in de eredivisie met slechts punten meer dan Heracles. Toch wil De Jonge zich nog niet rijk rekenen: "Als je in Eindhoven tegen PSV gaat spelen, dan is de entourage heel bepalend. Ze hebben thuis dit seizoen veel punten gepakt. FC Twente heeft daar vorige week nog een heel moeilijke wedstrijd gespeeld."

Allemaal een zeven halen

PSV won enkele dagen voor de zege op FC Twente (3-2) ook al de uitwedstrijd tegen Cambuur (2-1). De Eindhovenaren lijken de weg omhoog dus te hebben gevonden. "Ik verwacht dat PSV erop wil knallen en agressief naar voren wil voetballen, om de lijn van de afgelopen week door te trekken. Het zal voor ons dus een heel lastige wedstrijd worden, maar we moeten er zien uit te komen op het juiste moment. Als we allemaal een zeven kunnen halen en doen wat we hebben afgesproken, dan hebben we best een kans."
Het duel in het Philips Stadion staat onder leiding van scheidsrechter Liesveld. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.