Go Ahead Eagles nipt onderuit bij FC Groningen

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag een nipte nederlaag geleden bij FC Groningen. In de Eurborg zegevierde de thuisploeg met miniem verschil, 1-0. Tjaronn Chery maakte al na drie minuten de enige treffer van de wedstrijd.
Go Ahead Eagles begon zwak aan het duel, terwijl FC Groningen uit de startblokken schoot. De thuisploeg ging meteen op jacht naar de openingstreffer. Na drie minuten was het al raak. Een afstandsschot van Tjaronn Chery ging via de binnenkant van de paal in het doel. Go Ahead Eagles kon zich niet meteen herstellen, maar kwam halverwege de eerste helft beter in de wedstrijd. Erik Falkenburg kreeg een goede kans, maar tikte een voorzet van Xander Houtkoop over het doel. Beide ploegen kregen daarna mogelijkheden om te scoren. Gescoord werd er echter niet meer in de Euroborg.
In de tweede helft ontspon er een meer open wedstrijd. Er vielen veel ruimtes, waardoor kansen niet uitbleven. Krisztian Adorjan was dichtbij de 2-0, maar zijn poging belandde op de lat. Go Ahead Eagles zette daarna meer aan en kreeg kansen op de gelijkmaker. Onder meer Sjoerd Overgoor en uitblinker Deniz Türüc hadden het vizier niet op scherp staan of vonden Bizot op hun weg. Filip Kostic scoorde aan de andere kant wel, maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Gescoord werd er niet meer in de Euroborg, waardoor Go Ahead Eagles haar tiende nederlaag van het seizoen leed.
FC Groningen - Go Ahead Eagles 1-0 (1-0)