nieuws

Overvaller tankstation Glanerbrug toch niet gepakt, politie zoekt verder

Politie onderzoekt tankstation na overval
Politie onderzoekt tankstation na overval
De politie zet alle middelen in om een voortvluchtige verdachte van de overval maandagavond op een tankstation in Glanerbrug te pakken te krijgen. De man uit Hengelo die vandaag werd aangehouden is vrijgelaten en niet langer verdacht.
De politie laat vanavond op tv in het programma Opsporing Verzocht de foto zien van de voortvluchtige overvaller en geeft bovendien zijn naam vrij. De man is vuurwapengevaarlijk en heeft de afgelopen tijd meerdere overvallen gepleegd in Twente en in het grensgebied.
Eén van de gewapende overvallen was gisteravond: in Glanerbrug werd een tankstation aan de Kerkstraat overvallen. Volgens getuigen is daarbij een schot gelost. Niemand raakte gewond. De dader vertrok na de overval in een auto die werd bestuurd door een vrouw. De man en de vrouw lieten de auto net over de grens in Gronau achter en bedreigden een voorbijganger met het vuurwapen. Die moest ze naar het treinstation brengen.
Enkele uren later werd in Hengelo een vrouw gearresteerd voor de overval. Er werd ook een man uit Hengelo gearresteerd, maar die is inmiddels vrijgelaten omdat hij er niets mee te maken blijkt te hebben. De politie liet al meteen bij de twee aanhoudingen na overval weten nog "een derde overvaller" te zoeken.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.