nieuws

Politieactie Hengelo dag later nog steeds gesprek van de dag in de buurt

Buurtbewoners zijn nog altijd niet uitgepraat over de grote politieactie gisteren in de Louis Bouwmeesterstraat in Hengelo. Gisteravond stond de straat vol met politie omdat er vijf mannen uit een huis werden gehaald en geboeid zijn afgevoerd. Ook is er door de politie een schot gelost.
Wat er zich nou precies in het huis heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Wie de mannen zijn, ook niet. Volgens een buurman zit in elk geval de bewoner van het huis bij de gearresteerde mannen. De buurman is niet verbaasd over wat er gisteren is gebeurd. Hij had al langer het idee dat er iets niet pluis was in het huis naast hem. Volgens hem was er een wietplantage. Hij rook dagelijks de geur van de wietplanten en wilde daar net gisteren over klagen. Ook was er op de gekste momenten bezoek. De overbuurman zegt dat bijna elke dag de gordijnen dicht waren en de bewoner bijna altijd met een zonnebril op liep.
Het huis waar gisteren de vijf mannen uitgehaald zijn, trekt veel nieuwsgierige mensen. Nadat de politie gisteravond laat is vertrokken, mag iedereen de straat weer in. Veel mensen komen vandaag nog even kijken. De buurman vindt dat de politie gisteren goed werk heeft verricht. Hij vindt het wel jammer dat hij als directe buurman niet is ingelicht over wat er zich heeft afgespeeld.
Bekijk de video in HD op YouTube
Bekijk video 2 in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.